Ledige stillinger

Jobb hos Polygon

Ledige stillinger

Våre medarbeidere utgjør en forskjell. Hver eneste dag møter vi kunder som er rammet av skader på eiendom. Dagliglivet er forstyrret og de føler seg sårbare, så vi må arbeide og opptre på en beroligende måte. Polygon-ansatte viser genuin empati og forståelse for deres situasjon og behov og sikrer at bolig og eiendom blir restaurert på kortest mulig tid.

Det er derfor vi ansetter folk som er stolte over å kunne hjelpe andre. Suksessen vår er i stor grad avhengig av medarbeidere som er engasjerte og empatiske og setter kunden i sentrum. Dette krever gode prestasjons- og kommunikasjonsferdigheter, så vel som evnen til å takle endringer.

Polygon arbeider kontinuerlig for å bli mer effektive i leveringen av tjenester til kundene. Vi bruker den nyeste teknologien, og takket være vår flate og enkle organisasjonsstruktur kan vi fatte raske beslutninger, til fordel for kundene.  Våre medarbeidere utvikler seg i takt med selskapet. Gjennom opplæring, kompetansebygging, deling av beste praksis og kontinuerlig læring i det daglige arbeidet er alle med på å skape en vellykket virksomhet og få en givende karriere.

Se våre ledige stillinger > 

 

Ledige stillinger

Hvorfor Polygon?

Siste stillinger

Søk her