Polygons eksterne personvernregler for nettstedet

Polygons eksterne personvernregler for nettstedet

Personvernreglene styrer hvordan Polygon samler inn, bruker, vedlikeholder og utleverer informasjon som innhentes fra brukere (hver enkelt en «bruker») av nettstedet https://www.polygongroup.com («nettstedet»).

Personopplysninger
Vi kan samle inn personopplysninger fra brukere på flere måter, inkludert, men ikke begrenset til, når brukere besøker nettstedet vårt eller fyller ut et skjema, og i tilknytning til andre aktiviteter, tjenester, funksjoner eller ressurser vi stiller til rådighet på nettstedet. Når det er aktuelt, kan brukere bli bedt om å oppgi navn, e-postadresse, telefonnummer og andre opplysninger. Brukere kan imidlertid besøke nettstedet anonymt. Vi samler inn personopplysninger fra brukere bare hvis de frivillig sender oss slike opplysninger. Formålet med innsamlingen blir tydelig oppgitt i hvert enkelt tilfelle.

Ikke-personlig informasjon
Vi kan innhente ikke-personlig informasjon om brukere når de samhandler med nettstedet, til statistiske formål og for å forbedre nettstedet. Ikke-personlig informasjon kan være nettleserog type enhet samt tekniske opplysninger om hvordan brukeren kobler seg til nettstedet, for eksempel hvilket operativsystem og hvilken internettleverandør som benyttes, og lignende informasjon.

Informasjonskapsler
Nettstedet kan bruke informasjonskapsler for å gi brukeren en bedre opplevelse. Brukeren kan blokkere bruk av informasjonskapsler i nettleseren, eller stille den inn til å varsle når informasjonskapsler sendes. Du finner mer detaljert informasjon om informasjonskapslene som benyttes på nettstedet, i informasjonen som gis om informasjonskapsler når du får tilgang til nettstedet.

Hvordan vi bruker innsamlede opplysninger
Polygon kan samle inn og bruke brukeres personopplysninger til følgende formål:
– For å kjøre og drifte nettstedet
Vi kan ha bruk for opplysningene dine for å vise innhold på nettstedet på riktig måte.
– For å forbedre kundeservicen
Opplysninger du gir, hjelper oss å svare på henvendelsene dine om service og støtte.
– For å forbedre nettstedet
Vi kan bruke tilbakemeldinger fra deg til å forbedre produktene og tjenestene våre.
– For å sende periodiske e-poster
Vi kan bruke e-postadressen din og annen kontaktinformasjon du sender inn, til å svare på forespørsler, spørsmål og/eller andre henvendelser.

Hvordan vi beskytter opplysningene dine
Vi bruker egnede metoder til innsamling, oppbevaring og behandling av data og sikkerhetstiltak som beskytter mot uautorisert tilgang, endringer, utlevering eller ødeleggelse av personopplysninger, transaksjonsinformasjon og data som lagres på nettstedet.

Utlevering av personopplysninger
Vi verken selger, utveksler med eller leier ut brukeres personopplysninger til andre. Vi kan utlevere generisk aggregert demografisk informasjon om besøkende og brukere som ikke er knyttet til noens personopplysninger, til våre forretningspartnere, betrodde datterselskaper og annonsører til de formål som er skissert ovenfor. Vi kan bruke tredjeparts tjenesteleverandører til å hjelpe oss med driften av virksomheten og nettstedet, eller til å administrere aktiviteter på våre vegne, for eksempel utsendelse av nyhetsbrev eller undersøkelser. Vi kan dele opplysningene dine med disse tredjepartene til slike begrensede formål, såfremt du har gitt oss ditt samtykke til det.

Elektroniske nyhetsbrev
Hvis en bruker beslutter å registrere seg på vår e-postliste, vil han/hun motta e-poster som kan inneholde nyheter om selskapet, oppdateringer, informasjon om tilknyttede produkter eller tjenester osv. Vi kan bruke tredjeparts tjenesteleverandører til å hjelpe oss med driften av virksomheten og nettstedet, eller til å administrere aktiviteter på våre vegne, for eksempel utsendelse av nyhetsbrev eller undersøkelser. Vi kan dele opplysningene dine med disse tredjepartene til slike begrensede formål, såfremt du har gitt oss ditt samtykke til det.

Endringer av disse personvernreglene
Polygon kan når som helst oppdatere disse personvernreglene. Når vi gjør det, reviderer vi datoen for oppdatering nederst på denne siden. Vi anbefaler brukere å sjekke denne siden ofte for å se etter endringer og holde seg informert om hvordan vi bidrar til å beskytte personopplysningene vi samler inn. Du erkjenner og samtykker i at det er ditt ansvar å gjennomgå disser personvernreglene periodisk og være oppmerksom på endringer.

Samtykke til disse vilkårene
Ved å bruke dette nettstedet gir du ditt implisitte samtykke til disse reglene. Hvis du ikke samtykker til disse personvernreglene, ber vi deg la være å bruke nettstedet. Din videre bruk av nettstedet etter publisering av endringer i disse reglene anses som aksept av endringene.

Kontakte oss
Hvis du har spørsmål om disse personvernreglene, gjeldende praksis på dette nettstedet eller din bruk av nettstedet, kan du gjerne kontakte oss på info@polygongroup.com

Dette dokumentet ble siste oppdatert 3. mai 2018