Nyheter & presse meldinger

Europas fremste selskap innen skadebegrensning – vi er rustet til å håndtere Corona / Covid-19 situasjonen

18.03.2020

Hver dag stoler våre kunder på at Polygon er på deres side i presserende, uventede og vanskelige situasjoner.  I likhet med alle andre reagerer vi hurtig på en raskt skiftende verden som følge av Covid-19.  Det gir oss en påminnelse om hvor gjensidig avhengig vi alle er av hverandre, enten innen familiene, lokalsamfunnene, landene eller virksomhetene: Covid-19 skiller ikke mellom grenser.

Polygon renset fly på en drøy time

10.03.2020

Underveis fra Finland til København begynte en passasjer den 7. februar å vise symptomer som kunne tyde på smitte av koronavirus.

Ny suksess for Polygons grenseoverskridende samarbeid

12.02.2020

Da den Sveits-baserte fabrikken ble rammet av brann, fikk Polygon ansvaret for oppryddingen og restaureringen av produksjonsanlegget. Gjennom et samarbeid på tvers av landegrensene, rask respons og god besluttsomhet, var deler av produksjonen i drift igjen bare fire dager etter brannen.

Samarbeid på tvers av landegrenser

17.10.2019

En alvorlig brann i Norge førte til at Polygon Norway, POLYGONVATRO og Polygon Denmark samarbeidet om Major & Complex Claims-prosjektet for å fullføre restaureringen, til en verdi på ca 20 millioner kroner. Det forventes at fabrikken kan åpnes igjen tidsnok til den viktige sildesesongen.

Polygon kjøper Skadegruppen og styrker markedsposisjonen i Norge

26.09.2017

Polygon AS har i dag signert avtale om kjøp av Skadegruppen AS, et datterselskap av Coor Service Management. Gjennom dette oppkjøpet vil Polygon AS tilføres mer enn 200 dyktige medarbeidere og en årlig omsetning på ca. NOK 250 mio.