Hvordan vi arbeider

Hvordan vi arbeider

Polygon tilbyr et komplett utvalg av tjenester på områdene skadebegrensning og fukt- og klimakontroll.

Hvordan vi arbeider

Våre medarbeidere er engasjert i å hjelpe andre, og i kombinasjon med kompetanse og teknologi gjør det oss i stand til å opprettholde høy standard på tjenestene våre.

Hvert år påtar vi oss over 360 000 oppdrag verden over, og hjelper kundene våre – huseiere, bedrifter og forsikringsselskaper – med å vende tilbake til hverdagen etter å ha blitt rammet av uforutsette hendelser. Erfaringen og innsikten vi får gjennom alle disse ulike oppdragene fører til kontinuerlig utvikling. Dette gjør oss i stand til å forstå kundenes behov og gjør at vi skiller oss ut fra konkurrentene.

For hvem

Det er viktig for oss å definere kundenes behov, og vi gjør vårt ytterste for å forstå hva som er det viktigste for kundene når det gjelder kvalitet, responstid, prosjektledelse, kommunikasjon og HMS.

Markedene våre er ulike, men hovedsakelig består kundene våre av stabile, velrenommerte forsikringsselskaper, eiendomsselskap, entreprenører, bedrifter, takstmenn, privatpersoner og offentlig sektor. I tillegg til hovedsegmentene samarbeider vi også med bransjeforeninger for å lede an i bransjen ved å heve kvalitetsstandarder og fremme bedre forhold for de ansatte, etisk forretningsskikk og miljøinitiativer.