Polygon akselererer med digitale løsninger i det norske markedet

Vi er stolt over å kunngjøre ansettelse av Helge Lundsvoll Andersen som Digital Solutions Manager i Polygon Group. Andersen, en dyktig profesjonell med en vellykket track record på Construction City, hvor han fungerte som prosjektleder med strategisk fokus, vil spille en sentral rolle i å fremme Polygons forpliktelse til å drive industritransformasjon gjennom digitalisering.

Polygon Digital Solutions-teamet, en integrert del av Polygon Group, opererer i 16 land, med fokus på å utvikle og selge IoT-løsninger rettet mot å forhindre skade på eiendom fra vann og klima. Dette dynamiske teamet inkluderer forretningsutviklere og to IoT-selskaper basert i Sverige og Storbritannia.

– Jeg er beæret over å bli en del av Polygon, et selskap i forkant av bransjetransformasjonen. Sammen med det talentfulle teamet i Polygon vil jeg drive innovasjon og heve våre digitale løsninger til nye høyder, sier Helge Lundsvoll Andersen.

Mens han formelt rapporterer til Caroline Finslo, leder for digital og forretningsutvikling i Polygon Group, vil Andersen  ha base i Norge, og jobbe nær kollegaer i Polygon Norge og kunder. Med utgangspunkt i den erfaringen Polygon Digital-løsningsteamet har fra å levere prosjekter til kunder over hele Europa og Nord-Amerika, vil han fokusere på å skape verdi for kunder i det norske markedet med lignende løsninger. 

Sigurd Austin, landssjef i Polygon Norge, uttrykte sin tillit til Andersens evne til å gjøre en betydelig innvirkning, og sa: "Helges ansettelse stemmer overens med vårt engasjement for bransjetransformasjon. Hans vil være medvirkende til å drive vår tjenestelinje for digitale løsninger fremover til kunder innen for eksempel forsikring, offentlig sektor og bygging, og vi er begeistret for veksten og innovasjonen han vil bringe til Polygon Norge.

For mer informasjon, gå til www.polygongroup.com eller kontakt Caroline Finslo, Head of Digital and Business Development, caroline.finslo@polygongroup.com, +46703149022

Helge Lundsvoll Andersen

Helge Lundsvoll Andersen