Den globale ekspert innen skadebegrensning

Vi forebygger, kontrollerer og begrenser effekten av vann, brann og klima.

Hva vi tilbyr
Alltid Ved Din Side Logos

Polygon – Integritet, Excellence og Empati

Polygon AS er en del av Polygon Group, som er den globale eksperten innen skadebegrensning. Vi forebygger, kontrollerer og begrenser effekten av vann, brann og klima. Vi tilbyr både standardiserte og skreddersydde løsninger innen skadebegrensning til en rekke ulike kundetyper – fra privatpersoner til store private og offentlige selskaper.

Hvorfor velge Polygon?

icon
60 ÅRS ERFARING

Vi har mer enn 60 års erfaring med å forebygge og kontrollere effekten av brann, vann og klima skade. Vår erfaring i kombinasjon med nyskapende teknologi gjør at vi er ledende innen vårt marked i å tilby deg som kunde den beste og mest lønnsomme løsningen.

icon
24 timers vaktjeneste: 05365

Vi vet at en rask og effektiv reaksjon er avgjørende for å sikre at skaden og tilhørende kostnader som skyldes brann, vann og klima blir minimale. Polygon tilbyr 24 timers vakttjeneste, 7 dager i uken. Vi garanterer en rask reaksjon når du trenger oss.

icon
EKSPERTISE

Våre høyt kvalifiserte teknikere vil vurdere skaden, anbefale den riktige og mest effektive fremgangsmåten, for deretter å benytte et utvalg av banebrytende teknikker for å restaurere både eiendom og innbo.

icon
GLOBAL BESKYTTELSE

Vi har et globalt nettverk i mer en 16 land, noe som sikrer at vi er “Alltid Ved Din Side” når du trenger oss. Vi sørger for en effektiv og lønnsom løsning som gjør at du kan vende tilbake til hverdagen så raskt som mulig.

Les mer om Polygon