Den globale ekspert innen skadebegrensning

Vi forebygger, kontrollerer og begrenser effekten av vann, brann og klima.

Polygon – Integritet, Excellence og Empati

Polygon AS er en del av Polygon Group, som er den globale eksperten innen skadebegrensning. Vi forebygger, kontrollerer og begrenser effekten av vann, brann og klima. Vi tilbyr både standardiserte og skreddersydde løsninger innen skadebegrensning til en rekke ulike kundetyper – fra privatpersoner til store private og offentlige selskaper.

Vi trenger flere gode medarbeidere!

Send inn en søknad nå!

Våre tjenester

Polygon i tall

24/7

Service

Vi vet at en rask og effektiv reaksjon er avgjørende for å sikre at skaden og tilhørende kostnader som skyldes brann, vann og klima blir minimale. Polygon tilbyr 24 timers vakttjeneste, 7 dager i uken. Vi garanterer en rask reaksjon når du trenger oss.

16

land

Vi har et globalt nettverk i 16 land, noe som sikrer at vi er “Alltid Ved Din Side” når du trenger oss. Vi sørger for en effektiv og lønnsom løsning som gjør at du kan vende tilbake til hverdagen så raskt som mulig.

60+

års erfaring

Vi har mer enn 60 års erfaring med å forebygge og kontrollere effekten av brann, vann og klima skade. Vår erfaring i kombinasjon med nyskapende teknologi gjør at vi er ledende innen vårt marked i å tilby deg som kunde den beste og mest lønnsomme løsningen.