Polygon styrker markedsposisjonen i Norge

Polygon AS har i dag gjennomført et kjøp av vår franchise partner Polygon Nord AS, som representerer oss i Nord Norge. Gjennom dette oppkjøpet vil Polygon AS tilføres 40 dyktige medarbeidere og en årlig omsetning på ca. NOK 50 mio.

Vi er svært glade for å ha kommet frem til en avtale med Polygon Nord AS. Vi har hatt et nært samarbeid og partnerskap gjennom de siste 25 årene, Polygon Nord har alltid representert oss på en svært god måte i sitt geografiske område.

Gjennom kjøpet av Polygon Nord AS så ser vi muligheter for å utvikle nye og enda bedre løsninger for våre kunder. Den kompetanse og erfaring som Polygon Nord og deres dyktige medarbeidere har med store og komplekse skader vil være svært viktig for vår vekst strategi innenfor dette tjenesteområdet.

Polygon Nord AS vil fra og med 25. september bli en del av Polygon gruppen. Polygon Nord AS har en ledende markedsposisjon i Nord Norge, selskapet ledes i dag av Yngve Johnsen. Vi er glad for at Yngve Johnsen med sin kompetanse velger å fortsette som leder for vår virksomhet i Troms og Finnmark, i denne rollen vil han rapportere til Adm. Dir. Kai Andersen.

Vi er en bransje i endring med spennende og utfordrende tider foran oss, gjennom kjøpet av Polygon Nord vil vi styrke oss ytterligere for å bli den ledende og foretrukne leverandøren av skadebegrensende tjenester i Norge.

Jeg ser frem til å jobbe tett med Yngve og alle hans dyktige medarbeidere for å skape ytterligere vekst, kompetanse heving, utvikling av Region Nord. Polygon – Alltid Ved Din Sideer et løfte vi setter høyt både eksternt og internt det er derfor viktig for Polygon å skape stabilitet både overfor våre kunder og ansatte.

Polygon er en global ekspert og den Europeiske markedsleder innenfor Skadebegrensning. På 3 kontinenter og i 13 land jobber våre 2900 spesialister med å forebygge, kontrollere og begrense skader etter vann, brann og klima. Våre innovative og skreddersydde løsninger kombinerer mennesker, kompetanse og teknologi for et bredt kundespekter.